Segona trobada EduWikiLab curs 2011-2012 (21/12/11)

S’han comentat les particularitats tècniques en l’edició del wiki (taules, etiquetes,…) i el tema de la llicència. (Copyright). S’han desenvolupat els estàndard per a les pràctiques Demostratives/Descriptives (és idèntic al de les pràctiques Instrumentals) i per a les pràctiques Investigadores.
S’ha comentat amb profunditat que les pràctiques Investigadores poden tenir diferents nivells d’obertura (graus d’intervenció de l’alumnat), i que aquests nivells d’obertura es corresponen, de fet, als diferents apartats d’un article científic: podem deixar que escullin com representar dades i extreure’n conseqüències, o obrir més la pràctica i demanar-los que dissenyin l’experiment. I així s’aniria obrint cada cop més la pràctica, “alliberant” seccions de l’article científic, del final al principi: conclusions, discussió, resultats, material i mètodes, hipòtesis, objectius.

Propostes a tenir en compte:

  • que l’EduWikiLab aporti materials transversals (pautes, normes de presentació dossiers, rúbriques, etc…) i propostes de dinàmiques d’aula que puguin ésser aplicats a les pràctiques.
  • que els membres del grup de treball editin el seu perfil de Wikispaces amb el doble objectiu de crear xarxa i contribuir a donar fiabilitat a l’espai.
  • que es trobi alguna manera de que els usuaris puguin partir de la plantilla estàndard a l’hora de crear pràctiques.
  • Tasques per al proper dia: introduïr 5 pràctiques de les tipologies que sigui seguint els formats acordats. Valorar les diferents possibilitats de llicència. Si és possible, editar el perfil.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s