Cinquena trobada EduWikiLab 2011-2012

  • Revisió general: estem molt satisfets dels resultats del grup de treball, i animats a continuar. Cal alimentar els espais de comunicació (zona de debat, espais de discussió).
  • Objectius propera edició.
  • Activitats de difusió i promoció (maratons wiki, etc…). Es miraran de promoure durant l’any que ve amb la col·laboració del CDEC.
  • Nous formats de pràctica (pràctiques encadenades, micropràctiques,…). Mirarem de desenvolupar les micropràctiques. Cal promoure la participació de professorat de primària a l’EduWikiLab.
  • Nous materials (itineraris, materials de suport,…), desenvoluparem el proper curs estratègies i espais per a recursos transversals. Tot i que podrien també ser útils altres recursos, s’acorda mantenir el context al voltant de les pràctiques de laboratori.
  • Col·laboració amb institucions i centres de referència: CDEC, ARC. És interessant mantenir el contacte i col·laborar en elque poguem, ja que es poden generar sinèrgies molt interessants. Hi ha interès en rebre materials orientatius i de formació que poguem aplicar en la construcció d’EduWikiLab o els seus materials.
  • Continuïtat propera edició. Difusió i nous membres del grup de treball. De manera general, hi ha interès en continuar el proper any. A més de la redacció d’un article sobre l’experiència (Que es redactarà wiki-col·laborativament dins l’espai de projectes d’EduWikiLab per participants al grup de treball), durant el setembre de l’any que ve es faran una campanya de mails de difusió, quan ja tinguem oberta la inscripció al grup.
  • Cal mantenir el caràcter horitzontal de la plataforma EduWikiLab, valorem molt positivament que aquest sigui un espai on hi fem el que creiem que s’ha de fer i tenim capacitat per decidir-ho tot.
  • Es valoraran plataformes alternatives a Wikispaces (Media Wiki,…) per a permetre un creixement més àgil de la plataforma i millorar les eines de catalogació i comunitat.
  • Blog EduWikiLab? Es manté la bitàcora dins la plataforma del Wiki, per no duplicar espais, simplificar la gestió i garantir la horitzontalitat.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s