Acta Tercera trobada EduWikiLab 2012-2013

Caminem cap a la indagació.

  • Incorporació de preguntes en format d’indagació als exàmens. Revisem i comentem una presentació de Juana Nieda a les III Jornades del professorat de Biologia i Geologia, organitzades per el Col·legi Oficial. Es discuteix sobre el doble efecte sobre els alumnes i sobre les programacions didàctiques que pot tenir incloure preguntes d’aquest tipus. Ens proposem treballar activitats similars de cares a la propera trobada. Cadascú dissenyarà i inclourà una pregunta indagadora un dels seus exàmens als alumnes. El proper dia ho revisarem i iniciarem una catalogació de tipus de preguntes per anar avançant en aquest sentit.
  • Ens repartim entre els assistents les pràctiques actuals per a “concloure-les” i poder-ne treure l’etiqueta “en construcció”. Cadascú revisarà entre 10 i 12 pràctiques.
  • Es revisen les pràctiques de la plataforma, moltes consten com a “en construcció, quan de fet ja estan acabades, cal revisar-ho. Es presenta nova pràctica investigadora en anglès sobre els cucs de terra i una altra sobre el punt cec en la vista, una micropràctica. Manca per a incloure una pràctica de la Isabel.
  • Es modificarà la pàgina principal de l’’EduWikiLab per a donar visibilitat a la nova orientació del grup, mantenint al mateix temps l’accés i l’activitat sobre les pràctiques de laboratori. S’incorporarà un compte twitter: @EduWikiLab.
  • S’incorporaran properament dues persones al grup de treball, es buscaran les maneres de que puguin complir els requisits (trobades suplementàries, etc…).
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s