Obertes inscripcions EduWikiLab curs 2014-2015

La inscripció és oberta a a la pàgina de formació de la Xtec, accessible directament al link següent: inscripcióal grup de treball en Ensenyament de les Ciències EduWikiLab

La inscripció és oberta per a professors de ciències (en sentit ampli: ciències, tecnologia, matemàtiques) i mestres, a més d’altres professionals de l’educació científica que hi estiguin interessats.

Què és EduWikiLab?

Un grup de treball de professorat de ciències de diversos centres educatius que ens trobem per a ajudar-nos mútuament a resoldre dubtes, desenvolupar propostes i aprendre sobre l’ensenyament de les ciències.

Quin és el tema d’aquest any?

Enguany és la quarta edició d’aquest grup de treball de professorat de ciències, que en cursos anteriors s’ha orientat a la creació d’un wiki de pràctiques de laboratori (curs 2011-2012), el desenvolupament i testatge d’activitat d’avaluació de les habilitat científiques (curs 2012-2013) i les dinàmiques d’oralitat a l’aula de ciències (curs 2013-2014). Cada curs decidim entre els participants el tema (o temes) de l’ensenyament de les ciències en els que ens interessa avançar, per tant vés-te pensant què tens ganes de fer, aprendre o compartir.

Com funcionarà?

Entre els mesos d’octubre i maig farem 6 trobades de dues hores i mitja cadascuna. A les trobades hi participem professors de ciències de diversos centres educatius. Les trobades es fan al CRP1 de Granollers (amb aparcament), normalment els dijous a la tarda. El calendari i horari concret s’acorda entre els participants. Entre trobada i trobada decidirem quines tasques fem (provem o dissenyem activitats, etc…) per a la següent i les compartim/discutim a la següent sessió. El darrer curs vam incorporar també la lectura comentada d’articles de didàctica de les ciències que ens semblessin interessants (cadascú busca un article que li interessi de didàctica de les ciències, d’una de les revistes digitals d’accés obert, se’l llegeix, i la següent sessió ens l’explica en un minut). Acostumem a elaborar un recull dels recursos que generem, i fins ara cada any els participants han tingut l’oportunitat de participar com a autors en una publicació descrivint la feina feta durant l’any.

Hi ha alguna acreditació?

El Departament d’Ensenyament acredita 30 hores de formació als participants que satisfacin els requisits: haver assistit almenys a 5 de les 6 trobades i haver dut a terme i aportat les activitats acordades. La inscripció és gratuïta.

Si tens dubtes o propostes, contacta’ns i mirarem d’ajudar-te.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s