1a trobada Curs 2017/2018

Epp!! Ja tornem a ser-hi.

IMG_1178

Amb un rècord històric en el nombre d’incrits (ens fa molta il·lusió) tornem a trobar-nos tota una comunitad de professors amb un interès comú, l’aprenentatge basat en projectes. Aquest any continuarem en aquesta línia. I pel que es veu som un grup més gran i més divers que el curs anterior, tenim informàtics, geòlegs, biòlegs, químics i enginyers.

Dijous passat vam presentar-nos i també vam retrobar-nos amb antics companys.  Hi va haver moments per croissants i molts somriures. En general molt bon rotllo i ambient de confiança on compartir els nostres dubtes i opinions.

Vam decidir que l’organització serà semblant a la de cursos anteriors. Funcionarem per grups d’interessos adreçats a diversos nivells, tot i que sembla que també es dissenyarà algun projecte que sigui factible per treballar a diversos nivells.

Els grups de treball seran:

  • 1r ESO: Amb un eix comú al voltant dels residus
  • 2n ESO: Treballant al voltant de la sostenibilitat alimentària, una excusa per preparar melmelada.
  • 3r ESO: Informàtics i biòlegs amb ganes de trobar un punt en comú per treballar les dues àrees.
  • 4t ESO: Es proposa un projecte d’actuació al pati de l’escola on es treballin ecosistemes, biodiversitat i climatologia amb sinèrgies amb tecnologia per a la construcció d’estructures.

També vam discutir si manteníem els seminaris de lectura d’articles. Va haver-n’hi diverses propostes i per començar es proposen lectures de 2-3 articles màxim per sessió i limitar el temps de les lectures a només mitja hora. Una altra proposta és fer subcomissions per interessos per les lectures, ja que aquest any som més professorat i pot ocupar molt de temps si tothom ha de preparar i compartir lectures. Començarem amb la primera proposta i els valents que prepararan article són:

Eulàlia, Elisa i Gemma.

Així que aquí us deixem fent feina, fins proper dia!!

 

IMG_1226

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s