Cocretem: 4a trobada de l’Eduwikilab

Després de les intenses nevades dels dies previs el passat 1 de març ens vam trobar de nou per posar en comú el progrés dels projectes que estem portant a terme.

Va ser una sessió intensiva de treball per projectes i en projectes. Ens vam agrupar per comissions per desenvolupar i compartir idees i activitats i aquest cop no va haver-hi seminari de lectura de publicacions didàctiques.

IMG_1724

El grup de sostenibilitat i nutrició continua en la creació de noves receptes de melmelada amb participació de professorat de diversos centres.

El grup de climatologia també avança cap al disseny del seu projecte on fins i tot es planteja la construcció dels instruments de mesura necessaris per poder crear estacions climàtiques.

El grup de residus ja ha començat a posar en pràctica el seu projecte a l’aula i explica quins resultats i acollida té aquest projecte entre l’alumnat de 1r d’ESO. Es proposa publicar els dossiers per professorat i alumnat a l’ARC.

Així tots hem aterrat definitivament en els nostres projectes i podem2 cocretar” o preparar les nostres “cocretes” amb una mica d’aquí i d’allà per tal de tenir-los acabats a finals d’aquest curs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s