Un nou curs, el 13è!

Aquest curs tornem a tenir del Grup de Treball EduWikiLab.

Una comunitat de Professorat de Ciències Experimentals, que ens trobem per compartir dubtes, construir activitats i propostes educatives i acompanyar-nos els uns als altres en l’ensenyament de les Ciències.

Un grup per on durant 12 anys han passat i aportat una gran quantitat de docents, un –>conjunt de profes canviant i divers .

Aquest curs 2023-24 tornem als orígens i ens tornarem a reunir al Institut Marta Estrada, Carrer de Maria Palau, 2, 08403 Granollers on disposem de tren i espai d’aparcament proper. Moltes gràcies a  INS Carles Vallbona per acollir-nos el curs passat i naturalment al Marta Estrada.

En aquest grup de treball ens acostumem a organitzar per nodes segons els interessos de cadascú i col·laborem per construir junts activitats i recursos que puguem portar a l’aula. Pots veure algunes de les –>temàtiques que hem treballat fins ara al nostre blog.

Hem iniciat un procés de reflexió de present i el futur i us animem tant a antics membres com als possibles nous interessats i interessades a afegir-vos-hi.

Les inscripcions pel curs 2023-2024 són obertes a partir del 8 de setembre a la web de formació de l’Xtec del Departament A130541A13 EduWikiLab, innovació i pràctica en l’ensenyament de les ciències.

Esperem retrobar-vos o conèixer-vos.

Enguany el calendari inicial proposat és també en dijous de 17:30 a 20h:

Que tinguem un bon curs!!

Si teniu dubtes o consultes, podeu dirigir-vos a l’adreça del grup de treball, eduwikilab@gmail.com

Deixa un comentari